Sinema güzelleri seçildi

Güncelleme Tarihi:

Sinema güzelleri seçildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2024 14:08

Sinema Güzeli yarışması ünlü jürilerin katılımıyla önceki akşam gerçekleşti. Yarışmada birinci Büşra Sütçoğlu ve Kaan Dere oldu.

Haberin Devamı

Bu yıl altıncısı düzenlenen Sinema Güzeli, iş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla sonuçlandı. Hakan Solaker’in kurucu başkanlığında gerçekleştirilen yarışma önceki akşam İstanbul Windsor Hotel Convention Center’da düzenlendi. 15 kadın ve 12 erkek yarışmacının yeteneklerini sergilediği gecede, ünlü isimler jüri koltuğuna oturdu. Sunuculuğunu Nevra Serezli ve Gökay Kalaycıoğlu’nun yaptığı gecede Petek Dinçöz sahne aldı.

Sinema güzelleri seçildi


Avukat Talat Niyazi Arman gözetiminde gerçekleştirilen oylama sonucunda yarışmanın birinciliklerini Büşra Sütçoğlu ve Kaan Dere kazandı. İkincilikleri Sena Göksel Kumlu ve Abdullah Kaya alırken, Canan Çelik ve Yücel Akkuş ise jüri tarafından üçüncülüğe layık görüldü.

Haberin Devamı

Sinema güzelleri seçildi



Hakan Solaker, “Sinemanın geleceği ve genç kuşak oyuncular için yola çıktım. Bugün bu amaçla burada toplandık. Türk sineması için elimden geleni yapmaya devam edeceğim” dedi.

Sinema güzelleri seçildi

BAKMADAN GEÇME!